Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder
Peugeot Tweet PRO Delivery

Tweet PRO Delivery

Professionele bezorgscooter

Tweet PRO Delivery

Professionele bezorgscooter

De perfecte scooter voor professioneel gebruik. De Peugeot Tweet Pro heeft een uitstekende wegligging, waardoor deze bezorgscooter enorm plezierig rijdt. De grote 16 inch wielen zorgen voor extra stabiliteit en dat maakt deze scooter schikt voor het maken van vele kilometers. Door zijn compacte formaat is de Tweet Pro tevens geschikt voor het drukke stadsverkeer.

De Peugeot Tweet Pro is bij uitstek de bezorgscooter van deze tijd. Door zijn grote 16 inch wielen en zijn schijfremmen aan de achterzijde is comfort en veiligheid gegarandeert. De kofferdrager is standaard gemonteerd op de Pro. Deze bezorgscooter wordt aangedreven door een 50cc 4-takt motor, waardoor het brandstofverbruik tot een minimum is beperkt.

Op zoek naar een comfortabele, veilige bezorgscooter? Dan is de Peugeot Tweet Pro een juiste keuze. De Tweet Pro is leverbaar in de kleur White. Voor deze bezorgscooter is enkel in de 45 km/u variant beschikbaar.

Is uw interesse gewekt? Ga dan langs bij één van onze Peugeot Scooters dealers. Onze dealers hebben alle onze expertise in huis en kunnen u van passend advies voorzien. Vul hieronder uw postcode in voor een dealer bij u in de buurt.

Wist je dat er speciaal voor de Peugeot Tweet accessoires zijn ontworpen? De accessoires zijn hier te bekijken.

Motor
Aandrijving Vario
Type 4-takt
Cilinderinhoud 49.5 cc
Brandstof toevoer Carburateur
Chassis
Lengte (mm) 2000
Breedte stuur (mm) 690
Hoogte (mm) 1125
Zadelhoogte (mm) 770
Wielbasis (mm) 1330
Leeggewicht (kg) 100
Tankinhoud (L) 9
Voorvering Hydraulisch
Achtervering Hydraulisch
Voorrem Schijf
Achterrem Schijf
Voorband 110/70 - 16
Achterband 110/70 - 16
Opbergruimte
Dashboard Digitaal
Opbergruimte Ja

Beschikbaar in volgende kleuren


Hier vind je deze scooter:

Zoek het dichtstbijzijnde voertuig

De gegevens worden opgehaald. Even geduld a.u.b.