Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Peugeot kan geen potten breken op het Engelse circuit van Silverstone

Peugeot Peugeot kan geen potten breken op het Engelse circuit van Silverstone

De ploegen en motorcoureurs werden begroet door typisch Engels weer op het circuit van Silverstone. De Spaanse jongeling Albert Arenas liet zich ondanks zijn gebroken sleutelbeen niet tegenhouden door het weer en zijn blessure. Niks leek Albert Arenas tegen te houden, totdat zijn motor het begaf voor de start. Zijn motor had elektronische problemen en zo werd de jonge Spanjaard niet tegengehouden door zijn gebroken sleutelbeen, maar wel door een mankement in zijn motor.

Inmiddels was de jonge Schot John McPhee al vertrokken. Jong McPhee reed een dappere strijd op het doorweekte circuit van Silverstone. De 22-jarige John McPhee wist in de vorige ronde van de moto3-klasse nog voor een enorme stunt te zorgen door de eerste plek te veroveren op het Tsjechische circuit van Brno.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Dit spreekwoord gold helaas ook voor John McPhee. De jonge Schot kon zich niet ontdoen van de grote groep motorrijders en daardoor kwam hij niet verder dan een 18e plaats. Deze lage notering van John McPhee en het vroege uitvallen van Albert Arenas maakte het een teleurstellende ochtend voor Peugeot.