Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Sweet Django Collection

Peugeot Sweet Django Collection

Ben je op zoek naar een echte retro scooter en wil jij je onderscheiden van de rest? Dan is één van de scooters uit de Sweet Django Collection absoluut iets voor jou! Door de verfrissende kleuren verschijn jij altijd ''koel'' op je bestemming.De Sweet Django Collection bestaat uit de volgende 4 exclusieve kleuren.

De Peugeot Django Pistachio doet je direct verlangen naar een uitstapje naar de kust of naar een heerlijke picknick in het bos. De vrijheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Django.

De Django Deep Pink met zijn onweerstaanbare vijftiger-jaren-sepia stijl uitvoering brengt je terug in de tijd. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Django. De Django Deep Pink valt op door zijn vrolijke kleur, unieke stijl en dat maakt hem volgens vele zo mooi.

De Django Matt Grey laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Door zijn sportieve en strakke design overtuigt de Django Matt grey direct. Naast zijn prachtige design is deze retro scooter tevens uitgerust met de nieuwste technieken. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Peugeot Django.

De Peugeot Django Milky White doet je direct verlangen naar een uitstapje naar de kust of naar een heerlijke picknick in het bos. De vrijheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Geïnspireerd door het verleden heeft Peugeot Scooters het echte retro gevoel weten terug te brengen in deze Django.

Ontdek hier de volledige Sweet Django Collection.