Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Vive l'exception

Peugeot Vive l'exception

Uitzonderlijk en alleen van jou, dat is de Peugeot Django.

Jij bepaalt waarmee je gezien wordt. Start met de ‘Entree’- versie, een degelijke en goed uitziende keuze, waarmee je zo op ontdekkingsreis gaat naar dat onvergetelijke festival. Ga een stap verder en begin met het vormgeven van het verlengstuk van jouw karakter. Kies jij voor een vintage look met zwart gelakte spiegels? Of is elegantie meer jouw ding? Met op en top Franse allure-accessoires kun je stijlvol voorrijden bij die net geopende hotspot. Meer een sportieve rijder? Een ruim bemeten eenpersoonszadel en opvallende striping maken je Django een sportief racemonster. Juist druk met alle balletjes in de lucht houden? Ga dan voor een chromen klapdrager en het comfortabele tweepersoonszadel waar je medepassagier of de nodige bagage zo achterop kan.

Van windscherm tot spiegels, van sierbeugelset tot een klapdrager, bij de Peugeot Django draait alles om jou en jouw keuzes. Start bij de ‘Entree’ en eindig met jouw ‘Beauté’. ‘Vive l’Exception!


1.) Sportieve spiegels
2.) Cockpitscherm
3.) Stickerset
4.) Mat zwarte sierbeugelset voorzijde
5.) Mat zwarte sierbeugelset achter


1.) Spiegels Allure
2.) Hoog windscherm
3.) Chromen klapdrager voorzijde
4.) Zwarte rugkussen klapdrager
5.) Chromen klapdrager achter


1.) Smartphone houder
2.) Laag windscherm
3.) Chromen klapdrager voorzijde
4.) Topkoffer Satin Flash Silver met beige rugsteun
5.) Chromen achterdrager

Vind een officiële Peugeot Dealer bij jou in de buurt
Ben je ook zo enthousiast over de Django? Bezoek dan eens één van onze dealers. Onze dealers hebben alle kennis en expertise in huis en kunnen je voorzien van passend advies. Vul hier jouw postcode in en vind een dealer bij jou in de buurt.

Wil jij een Peugeot powerbank winnen?
Plaats een foto van jouw Peugeot Django scooter onder het volgende Facebookbericht en win één van de 100 Peugeot powerbanks.

Bekijk hier de voorwaarden.