Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Django Adventure: Parijs - Casablanca

Peugeot Django Adventure: Parijs - Casablanca

Parijs, 11 mei 2017 – Het begin van een nieuwe Django Adventure road trip.

Vorig jaar maakten Samuel en Ambroise de reis van Parijs naar het Vietnamese Hô-Chi-Minh City (Saïgon) op 2 Peugeot Django’s. Die reis was gebaseerd op het avontuur van 2 Franse soldaten, die in 1957 de reis van Hô-Chi-Minh City (Saïgon) naar Parijs maakten op een Peugeot S57. Peugeot Scooters heeft een nieuwe reis uitgestippeld. Dit keer gaat de reis niet naar Vietnam, maar naar het Marokkaanse Casablanca. De reis gaat gemaakt worden door de vriendinnen Lisa en Clémence. Lisa en Clémence zijn op 11 mei vanuit Parijs vertrokken, ieder op een Peugeot Django Evasion 125cc. De verwachting is dat zij 26 juni aankomen in Casablanca.


Clémence en Lisa : geboren avonturiers

De 2 avonturiers, die de Django Adventure gaan maken, zijn Clémence Couten en Lisa Aleksenko. 2 vriendinnen die dol zijn op avonturen en uitdagingen. Ze hebben veel overeenkomsten. Beide hebben ze ervaring in de media branche en voelen zich erg comfortabel voor de camera. Niet onbelangrijk als je 40 dagen van je leven gaat delen met de buitenwereld.

Marokko is voor deze 2 dames geen onbekend terrein. In het verleden hebben zij meegedaan met de 4L Trophy. De 4L Trophy is een rally door de Marokkaanse woestijn met als doel om kinderen te voorzien van schoolspullen. Dat is niet de enige reiservaring die ze hebben, want ze hebben ook al een wereldreis gemaakt van 8 maanden. Hun reiservaring en karakters maken deze 2 vriendinnen volledig geschikt voor de Django Adventure.

3000 kilometer, 5 grote etappes, 6 weken, 3 landen en 1000en gedeelde herinneringen

De Django Adventure neemt jou mee om de mooiste plekken op aarde te ontdekken. Per dag wordt er 150 kilometer afgelegd en worden de mooiste plekken en momenten met jou gedeeld. Een scooter geeft je een enorm gevoel van vrijheid. Peugeot Scooters wil laten zien hoe eenvoudig het is om een mooie reis te maken op jouw Peugeot scooter. Je stapt eenvoudig op jouw scooter en je vermijdt nog eenvoudiger al die files.

De grootste tussenstops van de Django Adventure zijn de volgende steden: Bordeaux, Madrid, Granada, Rabat en Casablanca. Om die steden te bereiken reizen Lisa en Clémence door de volgende steden: Orléans, Tours, Potiers, Cognac, Mimizan, Biarritz, Pampelune, Alfaro, Soria, Siguenza, Consuegra, Manzanares, La Carolina, Jaen, Motril, Malaga, Marbella, Algeciras, Tanger, Larache en Kenitrat. Op de agenda staan de volgende activiteiten:
- Een bezoek brengen aan een cognac distilleerderij
- Traditionele kooklessen in Bordeaux en Madrid
- Ontmoetingen met een beroemde designer en de beroemde Youtuber Yassine Jarram

Hoe kan ik de Django Adventure volgen?

Je kan de Django Adventure op de voet volgen via de websites www.peugeot-scooters.nl en www.djangoadventure.fr en de volgende social media kanalen:
- https://www.facebook.com/PeugeotScootersNederland/
- https://www.instagram.com/peugeotscootersnl/


Deze actie is geldig voor: