Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Haal meer uit je Kisbee met het unieke aanbod aan accessoires

Peugeot Haal meer uit je Kisbee met het unieke aanbod aan accessoires

Ontdek welke accessoires bij je Kisbee passen en creëer je eigen look en vergroot je comfort

Nieuw: Kisbee Light Grill Set. Vet!
Nog stoerder maak je jouw Kisbee na montage van deze Light Grill Set. De set bestaat uit een zwart “frame” voor de koplamp en het achterlicht.

Nieuw: Kisbee sierbeugelset. Fancy!
Sierbeugels zijn de finishing touch voor jouw scooter en nu ook verkrijgbaar voor de Kisbee. De sierbeugel is voorzien van een glanszwarte laklaag om oxidatie tegen te gaan en combineert perfect met de vernieuwde zwarte klapdrager.

Vernieuwd: Kisbee klapdrager met rugkussen. Comfortabel!
Alles voor het zitcomfort van jouw duopassagier. Bij de vernieuwde klapdrager is rekening gehouden dat er voldoende ruimte is tussen bestuurder en duopassagier. Het ergonomische rugkussen zorgt niet alleen voor een comfortabele zithouding, ook kan de buddyseat eenvoudig geopend worden.

Smoked Windscherm. Stoer!
Een windscherm beschermt jouw lijf tegen koude rijwind, insecten en voorkomt regen in je gezicht, maar een smoked windscherm is ook nog eens zacht voor je ogen bij zonnig weer en past bij de stoere look van de Kisbee.

Vind een officiële Peugeot dealer bij jou in de buurt
Ben je ook zo enthousiast over de Kisbee accessoires? Bezoek dan eens één van onze dealers. Onze dealers hebben alle kennis en expertise in huis en kunnen je voorzien van passend advies. Ga naar de dealer locator en vind een dealer bij jou in de buurt.