Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Mega Moteo Testdag

Peugeot Mega Moteo Testdag

Op 28 augustus organiseert importeur Moteo in samenwerking met Scooterxpress de Mega Moteo Testdag.

Het is nu mogelijk, rijden op jouw favoriete Peugeot scooter! Op 28 augustus vindt de Mega Moteo Testdag plaats. Op deze dag is het mogelijk om op verschillende Peugeot scooters te rijden. Het is niet zomaar even een ritje door de straat. We willen alle deelnemers de kans geven om onze Peugeot scooters uitgebreid te testen.

Waar?
De Mega Moteo Testdag vindt plaats in Ede waar alle deelnemers worden ontvangen op het hoofdkantoor van Moteo. In de ochtend komen alle testers bij elkaar rond 10:00u. Vervolgens wordt er in kleine groepen een route in de omgeving van Ede gereden. Tijdens de route heb je meerdere malen de tijd om te switchen van scooter zodat het mogelijk is om meerdere modellen te rijden. We eindigen de dag rond 17:00u.

Welke modellen?
Voor de Mega Moteo Testdag zullen er verschillende modellen worden ingezet zodat de testers zoveel mogelijk Peugeot scooters kunnen proberen:

50cc (snor en brom)
- Peugeot Citystar
- Peugeot Django
- Peugeot Speedfight

Motorscooter
- Peugeot Citystar 125
- Peugeot Django 125
- Peugeot Metropolis

Geef je nu op!
Ben jij ook al helemaal enthousiast geworden over de Mega Moteo Testdag? Geef je dan nu op! Iedereen die in het bezit is van elk rijbewijs A en ook B (mits behaald voor 19 januari 2013) mag deelnemen aan deze unieke testdag. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@hetprocespublishing.nl. Graag je naam en voorkeur scooter vermelden.

Wees er snel bij want de beschikbare plaatsen zijn beperkt!