Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Rider+

Peugeot Rider+

Geef een nieuwe dimensie aan het (motor)scooterrijden. Download nu de Rider+ app. Bericht van 30 maart 2016

Moteo Nederland BV introduceert voor alle Peugeot rijders de Rider+ app. De bedoeling is om de ritten aan het stuur intenser te beleven. De app registreert je afstanden, maar geeft bijvoorbeeld ook nauwkeurige informatie over je gemiddelde snelheid en de maximum behaalde snelheid.

Rider+ staat ook voor een goed doel en steunt de vereniging Riders of Health. Een organisatie die zich inzet voor medische hulp in afgelegen uithoeken van Sub-Saharaans Afrika. Moteo doneert €1 aan Riders for Health wanneer er 500km wordt geregistreerd in de app.

Extra functies
- CityMaps2Go: deze app biedt u de mogelijkheid om landkaarten uit de hele wereld te downloaden en offline te gebruiken. Duizenden kaarten, goed voor miljoenen interessante plekken! Een must-have voor die-hard (motor)scooter rijder.
- Booking.com: raadpleeg op elk moment de app voor een hotel in de buurt. Meer dan 100.000 hotels zijn er beschikbaar via de app.
- Tripadvisor: naast hotels zorgt deze app ook voor aanbevelen van de mooiste plekken en bezienswaardigheden.

Voorwaarden Rider+ app

Beleef jouw Peugeot scooterrit nog intenser.

Dowload Rider+ voor iOS
Download Rider+ voor Android