Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Verslag Mega Moteo Testdag

Peugeot Verslag Mega Moteo Testdag

Afgelopen vrijdag (28 augustus 2015) was de Mega Moteo Testdag, georganiseert door Moteo Nederland BV en Scooterxpress. Een grote groep mensen had zich hiervoor opgegeven. Er kan worden teruggekeken op een zeer geslaagde testdag.

Klokslag 10.00u iedereen zit klaar voor de presentatie van Moteo over de Mega Moteo Testdag. De meeste deelnemers kunnen niet wachten om de weg op te gaan om hun favoriete scooter te testen. Uiteraard was er veel belangstelling voor de nieuwe Peugeot Django die zowel vertegenwoordigd was in de 50cc klasse als in de motorscooters.

Om 11:00 konden de deelnemers eindelijk opstappen en de weg op. Er werden twee groepen gemaakt: 50 cc scooters en motorscooters. Onderleiding van de begeleiders werd de hele dag gereden in de omgeving van Ede. Verschillende wegen en omgevingen kwamen voorbij, zodat de voertuigen uitvoerig konden worden getest. Rond de klok van 15.00u waren alle deelnemers weer terug bij het startpunt van de testrit.

Een enorm geslaagde dag. Aan de gezichten van de deelnemers was duidelijk te zien dat ze graag nog even hadden verder getourd in de omgeving van Ede. Namens Moteo Nederland BV, Scooterxpress en Peugeot Scooters Nederland willen wij alle deelnemers hartelijk danken voor hun deelname aan de Mega Moteo Testdag.