Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

PEUGEOT SCOOTERS MOBILITEITSSERVICE POWERED BY ANWB.

Pech onderweg is altijd vervelend en komt nooit gelegen. Een lekke band of een defecte bougie zorgt ervoor dat je je reis niet kunt vervolgen en geeft het nodige ongemak. Peugeot Scooters vindt dat de service verder dient te gaan dan de voordeur van jouw dealer. Daarom bieden wij, elke koper van een nieuwe Peugeot scooter, een unieke service aan: Peugeot Scooters mobiliteitsservice powered by ANWB. De Peugeot Scooters mobiliteitsservice geeft je recht op 12 maanden* gratis pechhulp welke wordt uitgevoerd door de ANWB, bij uitstek de specialist op dit gebied.


De service geeft je recht op 3x mobiliteitshulp bij pech onderweg, waarbij een ANWB medewerker ernaar zal streven om je direct weer op weg te helpen. Mocht dit om een bepaalde reden niet mogelijk zijn, dan zorgt de ANWB ervoor dat je jouw Peugeot scooter veilig worden vervoerd binnen een straal van 25 km van de pechlocatie. Let op de Peugeot Scooters mobiliteitsservice is alleen van toepassing bij scooters tot 50cc.


Wanneer je jouw Peugeot scooter in ontvangst neemt is het noodzakelijk dat jouw dealer bij ons de scooter registreert. Bij de registratie heb je de mogelijkheid om de PEUGEOT Mobiliteitsservice aan te vragen. Let op: je ontvangt geen fysieke pas of e-mail over de mobiliteitsservice. Het is dus noodzaak om het volgende telefoonnummer van de ANWB goed te bewaren: 0592-390823


Natuurlijk hopen wij dat je hier nooit gebruik van hoeft te maken en niet met pech komt te staan, maar het is een veilige gedachte dat mocht het voorkomen je in ieder geval geholpen wordt (7 dagen per week en 24 uur per dag).


De Peugeot Scooters mobiliteitsservice wordt niet automatisch verlengd. Voor het aflopen van de dekkingsperiode, ontvang je van Peugeot Scooters/ANWB een vrijblijvend aanbod om de mobiliteitsservice te verlengen via de ANWB.


Wij wensen je veel en veilig rijplezier met je nieuwe scooter.


* ingaande vanaf de datum dat jouw kenteken tenaamgesteld is

ANWB Alarmcentrale


Bekijk hier de voorwaarden over de Peugeot Scooter mobiliteitsservice.