Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder

Django Design Battle


Wie is jouw favoriet?

In mei gaan stylist Tommy Driessen en kunstenares Loes van Delft een uitdaging met elkaar aan genaamd de Django Design Battle. Loes en Tommy hebben een Peugeot Django scooter die zij gaan ontwerpen in hun eigen stijl. Hoe zij de scooter gaan ontwerpen bepalen zij volledig zelf. Graffiti, wrappen, bestickeren of verven niks is te gek. Loes en Tommy zullen tijdens de Design Battle gefilmd worden en dat is van A tot Z te volgen op onze Facebookpagina Peugeot Scooters en onze website.

Uiteindelijk bepaal jij wie de Design Battle gaat winnen door je stem, onderaan deze pagina, uit te brengen. Je stem is niet alleen voor de deelnemers waardevol, maar ook voor jou! Na het uitbrengen van jouw stem maak je kans op een exclusief Django weekend bij een NH Collection Hotel voor 2 personen. Naast het doorbrengen van een weekend in een NH Collection Hotel krijg je ook nog eens 2 Peugeot Django’s ter beschikking. Zo ervaar je een weekend lang het rij- en zitcomfort van de Peugeot Django. Ook weet je zeker dat je op de Peugeot Django snel en eenvoudig alle hotspots van de stad kan verkennen.

Half juli tellen we de stemmen en maken we de winnaar van de Design Battle bekend. Daarnaast maken we ook bekend wie van de stemmers de gelukkige winnaar is van het exclusieve Django weekend bij één van de NH Collection Hotels.

De tegenstanders

Wie is Loes van Delft?
Kunstenares Loes van Delft (1991) houdt wel van uitdagingen. Ze is dan ook vastberaden de Django Design Battle te rocken. “I’m in it to win” zegt ze en met datzelfde credo gaat haar cartoonachtige kunst, vaak met het typerende muisachtige karaktertje, de hele wereld over. Dat typerende karakter heet Pjipje. “Pjipje is niet iets wat ik van Google heb gehaald ofzo” lacht Loes aan de telefoon. “Het is de knuffel van mijn neefje. Hij heeft de naam bedacht!” vertelt ze. “Het karakter Pjipje heb ik gaande weg ontwikkeld. De karakteristieke dikke wenkbrauwen, een groot en een klein oog. Het ontwapenende van dit karakter is wat de mensen aanspreekt.”

Pjipje en Loes veroveren samen de hele wereld. Van Londen tot Miami, Johannesburg tot Taipei en van Barcelona tot Amsterdam. Overal waar Loes exposeert worden mensen verliefd op haar kunst en stiekem ook op de charmante, talentvolle kunstenares zelf. Loes: “Ik wil dat mensen blij zijn als ze mijn werk zien. Heel simpel. Love is the message.”

Loes studeerde aan de St. Lucas Art Academy en won in 2012 de Global Artist Award tijdens de Amsterdam International Art Fair. Niet alleen haar kunst staat in de spotlights, ook Loes zelf was te zien bij onder andere de real life TV-documentaire “Connected” en het goochelprogramma “Mindf*ck”. Leuk feitje: zelfs Justin Bieber is fan van Loes!

Benieuwd naar Loes en haar kunst? Check https://www.loesvandelft.com of volg haar via één van haar onderstaande social media kanalen:
- Twitter: https://twitter.com/loesvandelft
- Instagram: https://www.instagram.com/loesvandelft/
- Facebook: https://www.facebook.com/loesvandelftart


Wie is Tommy Driessen?Tommy Driessen is een Amsterdamse stylist die jarenlang ervaring heeft in de mode- en de entertainmentindustrie. Zijn oog voor mode en stijl blijft alles behalve onopgemerkt. Nederlandse bekendheden weten hun weg te vinden naar Tommy om zich te laten kleden en stijlen door deze succesvolle modestylist.

Tommy heeft een eigen programma gehad op LINDA.tv genaamd ‘’Om door een ringetje te halen’’. In dat programma kleedde en stijlde hij genomineerden voor het Televizier-Ring Gala. Enkele bekendheden waren: zanger Tim Douwsma, actrice Fockeline Ouwerkerk en ook de beroemde balletdanseres Igone de Jongh.

Binnenkort zal Tommy Driessen te zien zijn in het programma ‘’Hotter Than My Daughter’’ dat gepresenteerd wordt door Gordon. In dat programma hebben dames de eer om gekleed en gestijld te worden door Tommy.

Voor meer Tommy ga naar zijn website: https://www.tommydriessen.com en volg hem via één van zijn onderstaande social media kanalen:
- Facebook: https://www.facebook.com/tommy.driessen.1
- Instagram: https://www.instagram.com/tommydriessen/
- Twitter: https://twitter.com/Tommy_Driessen


Bekijk hier alle afleveringen van de Django Design Battle.